Profil XT kipróbálásához

Kimagasló teljesítményű értékesítő munkatársak „reprodukálása” - Egy javasolt teljesítménymenedzsment forgatókönyv

 

 1. Rendezze sorba az azonos munkakörben értékesítő munkatársakat teljesítményük alapján, a sorrend felállítása objektív kritériumok alapján történjen. Objektív kritérium lehet akár az elmúlt időszak (6-12 hónap) értékesítésének árbevétele, akár az értékesítés változásának dinamikája, de fontos szempont lehet az egyéni tervteljesítés mellett az ügyfélkapcsolatok számának alakulása is.
 2. Töltesse ki a Profil XT kompetencia tesztet a 3 legjobban teljesítő munkatárssal, az ehhez szükséges adminisztrációt a Profiles munkatársai végzik.
 3. A Profiles assessment center összeállítja az adott munkakör optimális kompetencia-profilját. Grafikus és szöveges elemzés készül a munkakörben sikert garantáló kulcs-kompetenciákról, ezek pontos szintjéről.
 4. Meglévő, átlagosan teljesítő, kevésbé sikeres munkatársak (vagy új jelöltek) Profil XT kompetencia felmérése rávilágít arra, hogy az értékelt munkatárs milyen szinten rendelkezik a szükséges kulcs-kompetenciákkal.
 5. Coaching jelentéseink arra hívják fel a vezető figyelmét, hogy az optimális kompetencia profilból „kilógó” készségek, képességek mentén pontosan milyen vezetési stílus, módszer, tréning, coaching eredményezheti a legnagyobb hatékonyság-növekedést.

A teljesítménymenedzsment várható hozadéka?

 1. A legjobban teljesítő – a nálunk "már bizonyított" – munkatársakban közös kulcs-kompetenciák (és azok pontos szintjének) azonosítása,
 2. Vezetési, fejlesztési javaslatok azoknak a munkatársaknak a teljesítménymenedzsmentjéhez, akik nem érik el a legjobbak teljesítményét,
 3. A legjobbakét megközelítő, elérő teljesítmény azoknál a munkatársaknál, jelölteknél, akik rendelkeznek a szükséges kapacitásokkal – magas munkaköri rátermettséggel.

Kipróbálná a Profil XT kompetencia felmérést?

Küldje el nevét, e-mail címét az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre, rövidesen elküldi Önnek az assessment center az online kompetencia felméréshez szükséges azonosítókat.

Amennyiben 2009. március 16 – ig rendeli meg egy adott munkakörben a 3 legjobban teljesítő munkatárs felmérését,

 • a 3 munkatársnak visszaadható egyéni jelentések,
 • a munkakör optimális profiljának szöveges és grafikus elemzései,
 • a 3 munkatársat az optimális profilhoz hasonlító tréning-coaching jelentések mellett
 • egy új munkatárs-jelölt (vagy egy negyedik munkatárs) Profil XT felmérését, a hozzá tartozó kiválasztási és/vagy tréning-coaching jelentéseket adjuk Önnek – kiegészítve egy
 • kéthetes álláshirdetési lehetőséggel a profession.hu állásportálon

225.000,- Ft + ÁFA-ért.

A fenti ajánlat kizárólag 2009. március 16 – ig történő megrendelésre vonatkozik!

További információért várjuk visszajelzését, kérdéseit az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen!

© Székely Gábor, SBP @ Profiles International Hungary

Értékesítési tréning

Assessment Center

Kompetencia felmérés