10 javaslat frissen kinevezett vezetőknek

Tanulás, kommunikáció, példamutatás, visszajelzés, elismerés?

A Profiles javaslatai innen tölthetőek le.

Az új vezető munkájának megkönnyítéséhez javasolt megoldásaink kipróbálásához várjuk jelentkezését az  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen!

A Profiles International kompetencia felmérései, kompetencia tesztjei az adott munkakörre igazán rátermett jelöltek kiválasztását és a bennük rejlő tehetség kibontakoztatását segítik. Kompetencia tesztjeink között megtalálhatóak azok az egyedülálló értékelő eszközök is, amelyek a jelölt (vagy meglévő munkatárs) várható teljesítményét 2-3 éves távlatban képesek előrejelezni!

Az új vezető munkáját, beilleszkedését a Profil XT kompetencia teszt "boss fit" opciója ("összeillés a főnökkel") gyakorlatias javaslatokkal, kimagasló hatékonysággal támogatja. A kompetencia teszt eredménye, a belőle származó információ a Profiles értékelő központjában (assessment center) az online kérdőív kitöltését követően azonnal a vezető rendelkezésére áll. A Profiles kompetencia tesztek eredményeinek értelmezése nem igényli szakember közreműködését, ugyanakkor tanácsadóink minden kompetencia felmérés eredményének értékeléséhez, "hasznosításához" időbeli korlátozás nélkül állnak a vezető rendelkezésére!

Értékesítési tréning

Assessment Center

Kompetencia felmérés