Kiszámolta már, mennyit veszít az emberein?

Számtalan cégvezetőnél szembesülünk azzal, hogy egyes kollégák kiemelkedő teljesítményre képesek, míg mások csak középszerűek. Kitörési pontot jelenthet az emberi hatékonyság javítása, de közben a versenytárs is a csúcsteljesítőkre vadászik.

Teljesítménymenedzsment: Hogy létezik, hogy az évek óta ismert munkatársból nem tud átlagon felüli teljesítményt kihozni?

Melyek a sikert garantáló képességek, motivációs faktorok, viselkedésbeli sajátosságok? Milyen információval szolgálhat ehhez egy motivációs teszt?

Munkahelyi stressz? Miért ég ki az egyik ember 1 év alatt, a másik pedig mitől végzi élvezettel és komoly eredményekkel a munkáját 5 éve?

Miért képesek egyes munkatársai bármelyik ügyféllel könnyen megtalálni a hangot, miközben a másik elvérzik a "kapuőröknél" a kapcsolatépítésben? Segíthet rajta egy kommunikációs tréning vagy a tárgyalástechnika hatékonyságának javítása?

Nyilván Önben is felmerültek ezek a kérdések, s a válaszok megadnák a kulcsot a jobb teljesítményhez és a hatékony teljesítménymenedzsmenthez. Tovább

"A legjobban teljesítő munkatársak közös vonásait keressük, azt, hogy pontosan mik azok a képességek, tulajdonságok, amelyek őket kimagasló teljesítőkké teszik."

Kompetencia felméréseink, kompetencia tesztjeink, 360 fokos értékelési technikánk, online assessment center-ünk kipróbálásához várjuk jelentkezését!

 

Értékesítési tréning

Assessment Center

Kompetencia felmérés